Testimonials

 

Wat klanten zeggen over mij

Merel

Deed mee aan de Workshop “intsant geluksbooster”

Ik weet nu eindelijk hoe geluk werkt en hoe ik er meer van kan krijgen in mijn leven. Ik doe nu elke dag mijn dankbaarheidsoefeningen. Super leuke workshop!

Daphne

Volgde een op maat traject met losse coachingsessies

Ik zocht naar meer houvast om grip te krijgen op spanning en angst. Dankzij de coaching van Lisette heb ik de juiste stappen kunnen zetten en ben ik meer gaan vertrouwen op mijn eigen kracht en inzichten.

Haar methodes zijn effectief en creatief, dat past goed bij mij. Dankzij Lisette weet ik weer wie de bus bestuurt in mijn leven: dat ben ik zelf.

Hanneke

Volgde het drie maanden traject “Weten, Kiezen, Durven en Doen!

Door veel gedoe in mijn privéleven en het werk wat op dat moment niet liep, voelde ik me diep ongelukkig. In combinatie met de zorg voor mijn kleine kinderen, ontstond er zo’n opeenhoping van dingen dat ik vast kwam te zitten en geen keuzes meer kon maken.

Ik wist niet goed welke kant ik op wilde qua werk. Ik was besluiteloos en kon niet goed keuzes maken. Als werkende moeder lukte het me niet om tijd voor mezelf in te ruimen. Ik zat in de tang en voelde me niet vrij.”

Dat ik geen ruimte maakte voor mezelf, daar was ik me niet zo bewust van. Ook niet dat dat nou juist een van de problemen was. Ik legde mezelf op dat ik die tijd voor mezelf niet kon pakken. Ik vond dat ik dat niet mocht. Want als werkende moeder met een gezin, wat draaiende gehouden moet worden, heb je nu eenmaal geen tijd voor jezelf.

Door de gesprekken met Lisette kon ik alles uitrafelen en weer op een rijtje zetten.

Ze bood me structuur en ze luisterde heel goed. Dat was erg fijn. Ze gaf me veel ruimte om mezelf te mogen zijn met al mijn dingen. Ook gaf ze me praktische handvatten zoals het maken van een weekschema met daarin alle taken en dingen die er in het gezin moeten gebeuren. In dit weekschema was ook een blokje tijd voor mij. Dat was een groot inzicht. Zo kreeg ik overzicht en ontstond er rust.

Lisette is heel discreet. Dat was heel fijn omdat Lisette en ik ook wel dezelfde mensen kennen. Maar ik heb me nooit ongemakkelijk gevoeld daarover.

Door dit traject heb ik meer inzicht in mezelf gekregen. Maar ook over de situatie waarin ik zat. Ik kies nu bewust voor wat ik zelf wil en wat bij mij past. Ook voor mijn werk kan ik nu ook de juiste keuzes maken. Ik voel me bevrijd en zit niet meer in de tang.

Ook iets voor jou?