Hoe werk ik?

 

Zo coach ik jou

Ik kijk anders naar mensen. Door mijn dyslexie zie ik veel details en door mijn gehoorbeperking en hoogsensitiviteit ben ik sterk in het lezen van gedrag en het aanvoelen van mensen. Aangevuld met mijn creativiteit en professionele blik, worden mijn coachingssessies heel persoonlijk maatwerk. Ik zie hoe het anders kan en maak uit de psychologische theorieën en beschikbare coaching tools iets dat jij nodig hebt.

Ik pas geen standaardmethodes toe, maar pas ze aan, combineer methodes waar nodig of bedenk een nieuwe als dat beter past bij de mens die voor mij zit. Ik probeer het ook zo praktisch mogelijk te maken. Met concrete handvatten die je meteen kunt toepassen in je dagelijks leven. En dat in een veilige omgeving waarin je ook durft te voelen wat er gebeurt.  Hierdoor ontstaat er weer rust, je krijgt weer zelfvertrouwen en je leven gaat weer stromen. Zo’n moment is hét moment om te groeien. Om die stap te nemen die je al lange tijd wilde nemen. Te gaan voor wat je echt wilt en je ideale leven te creëren. Ik weet uit eigen ervaring en in mijn ervaring met klanten dat mensen veel meer kunnen dan ze denken. En dat angsten en belemmeringen uiteindelijk kunnen worden overwonnen. 

Daarom zijn mijn motto’s:

Life isn’t about finding yourself.
It’s about creating yourself

&

We are our choices!

 

 

Ik help je graag met jouw keuzes

en het creëren van jouw ideale leven.

Deze methoden en technieken gebruik ik tijdens het  coachen

 

R

Transactionele analyse (T.A.)

R

Voice dialoque (Rollen en deelpersoonlijkheden)

R

Neuro linguistisch progammeren (N.L.P.)

R

Rationeel emotieve therapie/training (R.E.T.)

R

Visualisaties en ontspannings oefeningen

R

Rouw en verlies verwerking

R

Wandelcoaching (in de natuur)

R

Bodydrumrelease (B.D.R.)

Nobco keurmerk en accreditatie

Om de professionaliteit van coaches te waarborgen en om de kwaliteit van coaching hoog te houden is er een speciaal keurmerk voor coaches ontwikkeld. Dit keurmerk word uitgegeven en beschermd door de Nederlandse Orde voor Beroeps Coaches (NOBCO). Een coach kan zich registreren en laten certificeren bij de NOBCO.

Als coach ben ik aangesloten bij de NOBCO. Dit heeft als gevolg dat ik de internationale ethische code volg en dat mijn klanten gebruik kunnen maken van een professionele en betrouwbare klachtenprocedure die via de NOBCO aangeboden wordt. Dit houd ook in dat ik goed ben opgeleid, ruime ervaring heb met coaching en mijn vakkennis op pijl houd door bijscholing.

Ook dient een coach aangesloten bij de NOBCO regelmatig aan zelfreflectie te doen en zich te verbinden aan een intervisiegroep.

 

Iets voor jou?

Zo werkt het

Maak een afspraak

Gratis intake

Start coaching